Home Haberler Bayburt Kültür ve yardım Derneği Avcılar Kongresini yaptı

Bayburt Kültür ve yardım Derneği Avcılar Kongresini yaptı

by admin

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Şube Kongrelerinin ikincisini Avcılar Şubesinde gerçekleştirdi.

İlk önce Divan Başkanlığı seçimi yapıldı. Divan Başkanlığına Hakan Polattimur,Divan Üyeliklerine Zafer Atasoy ve Muammer İnci seçildi.

Şehitlerimize saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Şube Başkanı Hayrettin Şimşek açılış konuşması yaptı.

Şimşek konuşmasında:Elimizden geldiğince Bayburt Kültür ve yardım Derneğini temsil etmeye çalıştık.Başkanlığım sürecinde bana ve yönetimime her daim Maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Yönetim kuruluna işadamlarımıza ve özellikle Yüksel Çınar Abime teşekkür ediyorum dedi.

Bayburt Kültür ve yardım Derneğinin yeni Başkanı bir önceki dönem şube Başkanı Sehlan Burak yeniden seçildi.

Başkanın konuşmasından sonra seçime gidildi. Seçimde aday olduğunu açıklayan,Derneğin bir önceki Başkanı Sehlan Burak ve yönetimi oy birliğiyle ,Bayburt Kültür ve yardım Derneği Avcılar Şube Başkanlığına seçildi.